utorok 29. júla 2008

Village people

Fero sa na mna pozeral vlhkymi ocami vystraseneho kralika. Obaja sme vedeli co bude nasledovat.
Patri to k nasim hram k nasim zivotom. V jeho velkych hnedych ociach som videla strach a ocakavanie. Chudacik, priputany na posteli, ruky a nohy roztiahnute, svalnate telo pokryte studenym potom strachu a ocakavania. Fero je moj milenec, priatel a obchodny partner. Fero je moj pasak.
A toto je nasa hra. Tymto udrziavame nas vztah v rovnovahe. Je to koli mne – potrebujem to. Na tieto chvile myslim ked roztahujem nohy pred spinavymi nemeckymi turkami, ked sa od nich nechavam mlatit ak si priplatia, ked mam rano picu taku ojetu, ze si ju necitim ani pri stani. Dokonca aj Ferkovi dovolim aby mi na verejnosti vylepil par zauch ked sa mu zda, ze straca respekt pred kolegami. Ale vzdy vie, ze sa mu to vrati…
Byvame v malom meste pri Bratislave, kde nas nikto nepozna. Byvame v malom domceku na kraji dediny, kde nas nikto nepocuje. Vsade chodime autom, takze nas tu ani nikto nevidi.
Plnohodnotni vidiecania 21. storocia. Neviditelna kurva a pasak co sa vo volnom case nechava bicovat.
Ako teraz.
Lezi na posteli a nevie sa dockat kym dostane svoje. Trasie sa a sklbe napoly od nedockavosti, napoly od strachu. Sklonim sa nad neho s usmevom, ved mamicka sa postara.
Zacnem sa pomaly vyzliekat, drazdivymi hladkymi pohybmi. Ferkovi sa postavil kokot a stoji a caka s vyrazom hladneho psa. Pomaly sa posadim pred neho aby ma videl. Rukami sa hram sama so sebou, drazdim si bradavky a ked je ta spravna chvila siahnem si medzi nohy. Ferkovi sa z hrdla vydral vzdych, ked videl ako moje prsty najprv jemne obkruzili klitoris a potom vnikli medzi pysky. Uz zacinam byt vlhka a nadrzana. Ferko lomcuje povrazmi na zapastiach, v zufalej snahe dotknut sa svojho prirodzenia a ulavit si. Musim sa usmiat, vstanem, prejdem k nemu a pomaly sa sklonim nad jeho ud. Ani sa ho nedotknem, moje pery su milimeter od neho, ale viem ze citi moj vlhky horuci dych. Skuvina od vzrusenia.
Ale teraz je rada na mne aby som si uzila. Beriem do ruk nozik – maly strieborny nozik specialne pre tieto prilezitosti a spravim kratky povrchovy rez pri koreni jeho penisu. Len taka ciarocka – dalsia do zbierky. Z ranky vyteka krv. Fero place a vzdycha, ranka len posilnila jeho erekciu. Vstanem a beriem do ruk bic.
Fero sa na mna pozera vlhkymi ocami vystraseneho kralika. Obaja vieme co bude nasledovat.

Žiadne komentáre: